Čelákovice, Sokolovská 1644 +420 731 245 824 info@podlahy-schlosser.cz
Slider

Bytové prostory

Byty, domy

Nabízíme kompletní a komplexní vyřešení návrhu a pokládky podlah do celého bytu nebo rodinného domu. 

Provedeme návrh materiálu a barevných variant podlahových krytin do jednotlivých místností a společných prostor podle využití prostor a namáhání podlahového povrchu. Odstraníme původní podlahové materiály a ty i odvezeme k likvidaci, vyrovnáme a upravíme podkladovou vrstvu a na ni položíme novou podlahu.

V bytech a domech pokládáme převážně:
  • plovoucí podlahy
  • koberce
  • PVC
  • vinyl

Vinylová podlaha je robustní, hřejivá pro chodidla a extrémně univerzální. Přitom je vinylová podlaha nenáročná na údržbu. Díky mnoha klasickým či neotřelým dekorům je vinylová podlaha učiněnou pastvou pro oči. Existuje ve verzi k nalepení na podklad, tak i varianta s click systémem.

Laminátová podlaha je vrstvená podlaha z dřevovláknité HDF desky a z vrchní vrstvy laminátu s dekorativním potiskem, který chrání krycí vrstva. Podlaha se vyznačuje vysokou zatížitelností, stabilitou, snadnou údržbou i montáží.  Někdy jsou hrany lamel zkosené a vznikají tak V-spáry, které umocňují dojem skutečné prkenné podlahy ze dřeva.

PVC podlahy jsou díky snadné údržbě vhodné do frekventovaných prostor v domě. PVC podlahy mají velkou výhodu v bezúdržbovosti a snadné pokládce. PVC podlahy jsou ideálni pro vytvoření antialergického prostředí. 

Korkové podlahy jsou velice příjemné jak na pohled, tak i na dotek. Korková podlaha je ideální pro plochy kde nelze použít protikročejovou izolaci. Korek je přírodní zvukový izolant. Jedinou nevýhodou korkové podlahy je její nízká odolnost vůči oděru.

Kvůli svým četným výhodám patří koberec neodmyslitelně mezi velmi oblíbené podlahové krytiny: vysoký komfort při chůzi a došlapu, pohodlnost, efektivní protihlukovost a design. Díky možnosti výběru z pestré nabídky barev, vzorů a struktur nabízí také velký prostor pro kreativitu.

Dřevěná podlaha se hodí téměř do jakéhokoliv interiéru, je velice příjemná a udržuje teplo. Vyrábí se ze tří vrstev masivního dřeva, z nichž každá je jinak široká. Na typu dřeviny pak závisí i tvrdost samotné podlahy, proto před koupí zohledněte také to, jak moc bude podlaha zatížena. Podlahy jsou dodávány již s povrchovou úpravou a můžete si vybírat z rozmanitých druhů dekorů.

Získejte nabídku zdarma